Rendezvényekre

Kedves Leendő Ügyfelünk!

Először is szeretnénk megköszönni , hogy ellátogatott oldalunkra!

Cégünk Monster Truck (Big Foot) élményvezetések és élményutazások és autótaposó show-k szervezésével foglalkozik. Rendelkezünk saját pályával Gyál településen amelyen rendszeresen szervezünk élményvezetési és élményutazási rendezvényeket. Továbbá nyitottan állunk minden olyan céges vagy önkormányzati megkeresés előtt amely a Monster Truck-kal végrehajtott rendezvény lebonyolítására irányul. A jármű megépítése óta számtalan sikeres rendezvényen vettünk részt és a legkülönfélébb igényeket is sikerült kielégítenünk úgymint zártkörű céges élményvezetések, filmforgatáson való részvétel, útátadó ünnepség, reklámfelület és hostess eszköz stb .

A leggyakrabban igényelt szolgáltatásaink az AUTÓTAPOSÓ SHOW és ÉLMÉNYVEZETÉS lebonyolítása fesztiválokon, városnapokon, falunapokon, és céges partykon.

Tapasztalatunk szerint ezen rendezvényeknek a vendégek körében mindig hatalmas sikere van! Ennek köszönhetően a tavaszi és nyári szezonunk nagyon elfoglalt.

Azonban ennek ellenére is igyekszünk minden megkeresési igényt kielégíteni!

Ha felkeltettük érdeklődését a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük a lenti űrlap kitöltésével vagy az alábbi e-mail címen vegye fel velünk a kapcsolatot!

További képek és videók a FACEBOOKON vagy a YOUTUBEon!

    Adatkezelési tájékoztató megtalálható itt>>