“Rodeó a platón” csomag

Kiknek ajánljuk:

Elsősorban gyerekeknek,felésegeknek, barátnőknek és mindazoknak ajánljuk akik, vagy még túl kicsik ahhoz , hogy a Transformers Monster Truckot vezessék, vagy esetleg félnek egy ekkora monstrum vezetésétől, azonban mégis szeretnének részese lenni édesapjuk, barátjuk, férjük felejthetetlen emlékének.  Azoknak a legénybúcsús vagy születésnapos baráti társaságoknak akik  ajándékként nem az “XXL” csomagot választották, hiszen ennek a csomagnak köszönhetően ők is osztozhatnak legjobb barátjuknak szerzett meglepetés élményében.

Élmény leírása:

A Monster Truck plató részén 4 db rögzített ülésen lehet utazni, 1 kör (5-6 perc) időtartamban. A kör minden esetben 3 km-es crossmotor pályánkon történik az azon elhelyezkedő különleges terepelemek, dombok, rázó gödrök érintésével. Az utazás közben a platón minden esetben tartózkodik kísérő személy! A biztonsági előírásoknak megfelelően az ülések biztonsági övvel vannak ellátva és a plató bukócsővel is rendelkezik. Félénkebb gyerekek esetében lehetőség van arra, hogy egy kísérő szülő is elkísérje  a gyereket. Ebben az esetben a szülő élményben való részvétele INGYENES. A sebesség minden esetben az utasok igényének megfelelően kerül megválasztásra és az (szülői) kérésre bármikor módosítható vagy megszakítható! Ha egy kör nem volt elegendő, természetesen van lehetőség további körök megvásárlására is!

Csomag tartalma:

  • – 1perces jármű bemutatás
  • – 1 kör(5-6 perc)megtétele a platón rögzített ülésben a speciális crossmotor pályánkon az azon elhelyezkedő terepelemek érintésével
  • – A jármű speciális fény és hangeszközeinek használata

Feltételek:

  • – Legalább 3 éves kor
  • – A biztonsági előírások elfogadása és a jegyzőkönyv helyszínen történő aláírása
  • – A személyzet esetleges utasításainak minden esetben történő elfogadása

A felejthetetlen élmény GARANTÁLT!

 

Élmény ára: 2500Ft/kör- (5perc)

 

Élmény ára:   CSAK 2500Ft

 

MEGRENDELEM

 

 

Vissza a csomagokhoz