Dnepr-K 650 harci motor

Share This:

 

 Figyelem Újdonság!

A II. világháborús filmekből ismerősek lehetnek a német hadsereg által előszeretettel használt oldalkocsis BMW tipusú harci motorkerékpárok. Sokan nem is tudják, de a szovjetek lemásolták a jól bevált konstrukciót, majd  saját hadseregükben is szolgálatba állították  és az Ural katonai teherautóhoz hasonlóan egy földrajzi nevet, a Dnepr folyó nevét kapta. Ezek a hadicélokra gyártott masinák nagyon megbízhatóak és szinte elpusztíthatatlanok.

Ha érdekel a hadtörténelem és mindig is kíváncsi voltál milyen lehetett egy ilyen 650 köbcentis, boxer motoros veteránt terelgetni a mély homokban, sárban, dombokon, és szinte minden át.  Kipróbálnál egy igazi terepre tervezett nehéz harci motort, vagy csak utaznál az oldalkocsiban.  Esetleg motoroztál már életedben, de belekóstolnál a veterán vezetés élményébe is, vagy hallottál az öregektől az oldalkocsis motorozásról és érdekel milyen lehetett, akkor ne hagyd ki ezt a bakancslistás élményt!

Célunk a valódi, izgalmas és felejthetetlen élményszolgáltatás!


 

 


ÉLMÉNYVEZETÉSI CSOMAGOK


 

L-es csomag

Kiknek ajánljuk:

Egyedi csomagunkban kipróbálható mire képes  egy igazi katonai motor vezetése vagy oldalkocsiban való utazás egészen 3 körön át(15-16 perc)! Most itt a lehetőség, kedvező áron!

 Csomag tartalma:

  • 3 perces jármű bemutatás
  • 3 kör(15-16 perc)
  • Bevezető majd két darab gyakorló kör  megtétele a speciális pályánkon közepesen nehéz és nehéz terepakadályok(kis emelkedők,dombok, rázók) leküzdésével

Élmény ára:  19990Ft helyett CSAK  13990Ft /3kör- (15-16perc)

MEGRENDELEM


 


XL-es csomag

 

Kiknek ajánljuk:

Azoknak a  családoknak, feleségeknek, barátnőknek vagy lányoknak, akik tudják, hogy párjuk egyszerűen megőrül a szovjet haditechnikai eszközökért és titkon  arról álmodnak arról, hogy egyszer az életben  kipróbáljanak egy ilyen egyedi brutálisan erős katonai motort!  Most itt a lehetőség, vásárold meg kedvező áron! 

Csomag tartalma:

  • 5 perces részletes jármű bemutatás
  • 4 kör(20-22 perc)
  • bevezető majd három darab gyakorló kör  megtétele a speciális pályánkon könnyű, közepesen nehéz és nehéz terepakadályok( kis dombok, emelkedők,rázók) leküzdésével
  • A jármű speciális fény és hangeszközeinek használata
  • Ajándék emléklap  a vezető részére

 

Élmény ára:  34990Ft helyett CSAK  17990Ft /4kör- (20-22perc)

 

MEGRENDELEM